Date zoeken.net is een gratis dating site voor singles die een partner, relatie of vriendschap zoeken..

Date zoeken.
Dating menu

Date zoeken.net

Dating Tips.
succes verhalen.Dating profiels

Succesverhalen.

Succesverhaal van coby en menno.

“Ik was zo benieuwd naar de man met wie ik de laatste 3 weken bijna dagelijks had gemaild.”

Succesverhaal van Daphne en chris.

“Op het moment dat ik de foto van sonja zag, zag ik gelijk dat ik met een stralende en leuke vrouw te maken had.”

succesverhaal van jasminna en loek.

“De eerste ontmoeting raakten we niet uitgekeken. Verlegen en verliefd. Heel romantisch”

Succesverhaal van Jan en Gerda.

“Uren hebben we gepraat, gewandeld, gegeten. Geweldig.”Date zoeken.

Welkom. Date zoeken.net is een gratis dating site voor singles die een partner, relatie of vriendschap zoeken. Date zoeken.net is een leuke maar vooral een gratis dating site waarbij mensen niet onnodig eerst een abonnement moeten nemen om een leuke partner te zoeken. Op deze dating site kan je jouw eigen contact advertentie met foto’s plaatsen en op basis van een profiel de juiste partner zoeken. Verder kan je online daten door berichten te sturen en te chatten.
  • Gratis deelname en Krijg gratis 145 credits bij aanmelding.
  • Aanmelden in 5 seconden zonder kosten.
  • Voor inwoners van zowel Nederland als Vlaanderen.

Een date zoeken.


Dating Tips.

Je plaatst een profiel om in contact te komen met andere stellen of singles. Dit betekent dat je jezelf een beetje moet presenteren. Dit kan op meerdere manieren gedaan worden.

Jouw profiel:

Wanneer jouw profiel zich onderscheid van het gros van de online profielen, val je al snel op en wek je de interesse van andere gebruikers. Zeker wanneer jouw profieltekst echt iets over jezelf vertelt, kan dit leiden tot de reacties die je graag wilt zien. Wees dus open en eerlijk om de slagingskans zo hoog mogelijk te maken!

Gebruikersnaam:

Onder je gebruikersnaam of nickname ben je bekend bij de andere gebruikers. Maak bij voorkeur geen gebruik van je eigen naam. Geef je eigen naam pas wanneer je iemand beter hebt leren kennen. Probeer een gebruikersnaam te verzinnen die grappig en makkelijk te onthouden is en bij voorkeur ook nog iets over jou zegt.

Humor:

Als jij iemand aan het lachen kunt maken dan is er al meteen een basis voor een leuk contact. Vermeld niet op je profiel dat je gevoel voor humor hebt, maar laat zien dat je humor hebt. De perfecte manier om te laten zien dat je humor hebt, is je profieltekst te beginnen met een humorvolle openingszin.

Reageren:

Als je met meerdere mensen tegelijk mailt, is het verleidelijk om delen van e-mailtjes te plakken in een andere mail. Maar standaardbriefjes vervreemden je al snel van de ander. Persoonlijke e-mails met gerichte vragen en antwoorden werken veel beter om je potentiële date geïnteresseerd te houden.

Foto’s:

Spit je foto’s eens door en zoek een paar foto’s uit, waarop je gezicht goed te zien is en waar je bij voorkeur lachend op staat. Zijn goede foto’s van jou een zeldzaamheid, nodig dan een middag een vriend of vriendin uit die met een fototoestel overweg kan en laat die een aantal foto’s van je maken. Je bent verzekerd van een middag lol en het levert ongetwijfeld bruikbare foto’s op voor je online profiel.

Wees voorzichtig:

Geef in het begin GEEN vertrouwelijke of privégegevens aan andere gebruikers en zorg ervoor dat je altijd een paar keer gebeld hebt met de andere persoon voordat je iets afspreekt. Als je iets afspreekt kun je dit bijvoorbeeld eerst op neutraal terrein doen.

Afspreken:

Spreek niet alleen af, maar bijvoorbeeld op neutraal terrein (bij voorkeur in een drukke omgeving), en zorg er ook voor dat er altijd iemand is die weet waar je naar toe bent. Als je met je eigen auto gaat, druk dan de advertentie af, schrijf erbij waar en wanneer je afgesproken hebt, en leg het hele verhaal in het handschoenenkastje.

Blijf eerlijk, overdrijf niet:

Iedereen wil een gunstig beeld van zichzelf geven, maar maak het niet te gek. Beschrijf in je profiel wie je echt bent, niet wie je wilt zijn. Ook het internetprofiel van je potentiële date wijkt wel eens af van de werkelijkheid. Erachter komen wie iemand echt is? Veel mailen en contact houden.

Een date zoeken.


Zin om te flirten? Stuur hete berichtjes en ontvang deze ook op jou mobiel.

Deze vrijgezelle dame is het zat om altijd maar alleen naar een theater voorstelling te gaan. Het is toch veel leuker om gezellig samen met iemand te gaan. Nu ben ik dus op zoek naar een leuke vriendschap.
Zoek contact met mij.

Door vallen en opstaan steeds een stukje wijzer geworden. Nog steeds vrolijk, sociaal en zorgzaam, ‘n doorzetter, direct qua communicatie en bescheiden qua leefwijze. Ik houd van een rustige sfeer om me heen.
Zoek contact met mij.

Ik ga elke uitdaging aan en niet snel is mij iets te gek. Klimmen, raften , parachute springen al die dingen heb ik gedaan. Maar nu sta ik voor de grootste uitdaging van mijn leven en dat is het vinden van de liefde van mijn leven
Zoek contact met mij.

Ik ben een sportieve vrouw die nog vol in het leven staat. Ik heb jaren een balletschool gehad en heel veel leerlingen les gegeven. Het was mijn lust en mijn leven. Toch moest ik op een gegeven moment stoppen en mijn school verkopen.
Zoek contact met mij.

Ik ben Isa, 44 jaar en ik werk op de ambulance. Ik woon in Den Helder en mijn partner zit bij de marine. Maar hij is lange periodes weg en dan zit ik maar alleen. Ik mis iemand om vast te houden en een arm om mij heen.
Zoek contact met mij.

De reden dat ik me hier heb ingeschreven is omdat ik mensen wil leren kennen. Ben al langere tijd alleen namelijk en dat begint een beetje te vervelen. Ben zelf heel sociaal gericht en vind het heerlijk om mensen om me heen te hebben.
Zoek contact met mij.

Ik ben erg vriendelijk, sta ik ook wel om bekend. grappig, eigenzinnig. Tja, voor de rest weet ik niet zoveel te schrijven… Roep me als je wat wil weten!!!
Zoek contact met mij.

Een gewone dame, rustig, houdt van natuur, genieter. Ik ben vrijgezel, en mis wel liefde en genegenheid moet ik toegeven. Als je meer wil weten mag je mij altijd je vragen stellen ik wil heel graag contact met een leuke persoon hebben.
Zoek contact met mij.

Ik vind het heerlijk om van de natuur te genieten, en dat kan op verschillende manieren. Kamperen is wel mijn ding en dan vooral in het buitenland. Verder doe ik veel voor andere mensen, sta graag voor andere klaar.
Zoek contact met mij.

Ik ben een aantrekkelijk en lief warm persoon, goed stel hersens en gevoel voor humor. Ik heb geen problemen of bagage. Ik wil gewoon een leuk leven, en ook met 2 van het leven genieten.
Zoek contact met mij.

ik zal mij even voorstellen: Ik ben Brenda, kom uit Heijen, dat ligt in Limburg en ik ben op zoek naar het knappe prins op een witte paard!
Zoek contact met mij.

Ik ben een leuke en spontane meid die van gezelligheid houdt. Woon samen met mijn 16 jarige dochtertje, er is een hoog roze gehalte bij ons thuis. Tijd voor wat inbreng van een man!.
Zoek contact met mij.

Waar komen de singel vrouwen en mannen vandaan uit welke steden?
Uit welke steden komen de vrouwen die zich aan melden? Bekijk de laatste aanmeldingen van vrouwen die een man zoeken: Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den haag, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerlen, Hoofddorp, Houten, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Purmerend, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Zaandam, Zeist, Zoetermeer, Zwolle .

 

Voordelen van online daten!

Stel je eens voor: je spreekt iemand aan, want diegene lijkt helemaal jouw type. Tijdens de eerste date komen jullie er al snel achter dat er bijna geen gedeelde interesses zijn en het afspraakje loopt met een sisser af. Met online dating ben je dit probleem voor: via de profielen is het gemakkelijk om gelijkgestemden te vinden. Geen geld meer weggooien aan iedere week een nieuwe eerste date, maar elkaar eerst online leren kennen om te bepalen of de klik groot genoeg is om af te spreken. Sommige mensen spreken anderen niet zo gemakkelijk aan. Ook voor hen is een datingwebsite ideaal: online kan je makkelijker en ongedwongen met iemand praten. Bevalt je gesprekspartner toch niet? Dan is het contact zo verbroken. .

© 2012 – 2016 Datezoeken.net