Date zoeken.net is een gratis dating site voor singles die een partner, relatie of vriendschap zoeken..

Date zoeken.
Dating menu

Date zoeken.netDate zoeken.net

Dating Tips.
succes verhalen.

Date zoeken.

Welkom. Het is een scenario waar liever niemand aan wil denken; het verliezen van je partner. Maar helaas is het voor veel mensen de harde realiteit. Vlak na het overlijden van je man of vrouw word je overweldigd door een gevoel van gemis en verdriet. Er zijn veel datingsites te vinden, maar het voordeel van een website voor weduwen en weduwnaars is dat je hier in contact kunt komen met lotgenoten. Vaak zul je hier mensen vinden die je begrijpen en zo kun je elkaar ook steunen. Dat is natuurlijk niet de reden waarom je je gaat inschrijven, want bovenal ben je op zoek naar een partner. Deze kun je op dit soort datingplatforms vinden.

Als alleenstaande ouder zal je je regelmatig eenzaam voelen. Het is niet niks om er ineens helemaal alleen voor te staan. Waarom moest dit noodlot nu juist jou en je partner treffen? Het is een vraag waar je geen antwoord op zult vinden. Het is belangrijk dat je na een periode van rouw langzaamaan het leven weer gaat oppakken en voorzichtig begint na te denken over je toekomst. Misschien is er op een gegeven moment wel weer ruimte voor romantiek en een nieuwe liefde. Vrienden en familie kunnen troost bieden, maar jij bent het die iedere dag in een leeg huis thuiskomt of die alleen de kinderen op moet voeden. Je moet op de een of andere manier verder. Een online datingsite kan je blik op de toekomst meer kleur geven.

Weduwe – zoek contact Het kan een goed idee zijn om in contact te komen met een weduwnaar. Jullie zullen elkaars gevoelens perfect begrijpen. Er is niets zo belangrijk om je gevoelens met iemand te kunnen delen. Maar waar vind je een weduwnaar die bereid is met jou een vriendschap op te bouwen? Datezoeken.net kan je daarmee helpen. Het is zeker niet ondenkbaar dat uit jullie vriendschap en gevoel van verwantschap vervolgens een prettige vaste relatie kan groeien.

Een date zoeken.


De laatste aanmeldingen .

Martine een vrouw van 55 jaar, weduwe maar durf weer een gokje te wagen om een lieve man te leren kennen die mijn leven verijken kan. Ik heb een dochter van 29 jaar en vind kinderen absoluut geen bezwaar.

Hallo Ik heb nog zeer veel interesses, o.a. reizen ,heb in het verleden zelf een camper gehad, wandelen , heb een Hond, bridgen wie weet komt er wel een bridge maatje op mijn pad, en geef nog yogalessen .

Ik ben weduwe sinds 2012 en op zoek naar een man om gezellig mee te babbelen en leuke dingen te doen, zoals fietsen en wandelen in de natuur. Ik ben een opgewekte vrolijke vrouw.

Ben al een poosje alleen. Wat warmte en genegenheid. Heb nog veel te geven. Positief, gevoel voor humor. Niet de behoefte om samen te wonen of huwelijk. Dus iemand om mee te daten.

Ben een vrouw van deze tijd ,wil nog graag genieten van de leuke dingen van het leven.maar dat doe ik graag met een lieve leuke man.

hallo ik ben Wilma en woon in Wassenaar. ik ben weduwe. ik woon alleen en zoek een leuke man waar ik gelukkig mee kan worden. Ben jij die leuke man, stuur mij dan een berichtje.


Een date zoeken.


Date zoeken.

Behoefte aan contact Om niet in verdriet te blijven steken, richt je je meer op de toekomst. Je probeert actiever te worden, onderneemt nieuwe stappen, zoekt contact met lotgenoten. Voor de een is dit gemakkelijker dan voor de ander. Vaak dient dan ook de behoefte aan een affectie en samenzijn zich aan. Maar hoe met dat gevoel om te gaan? .

Verdriet en eenzaamheid De meeste weduwen en weduwnaars voelen zich regelmatig eenzaam en onzeker. Dat is heel normaal. Je bent zolang samen geweest, en plots sta je er alleen voor. Soms komen ook gevoelens van woede en onmacht op: waarom moest dit gebeuren? Waarom zo vroeg? Waaraan hebben we dit te danken?!

De knop omzetten Hoe behulpzaam familie, kennissen en vrienden ook zijn, het besef er voortaan alleen voor te staan komt hard aan. Die stilte als je thuiskomt, de lange avonden alleen. Dat is erg wennen. Na verloop van tijd komt er toch een moment waarop je de knop om moet zetten. De situatie accepteren zoals die is, en er het beste van proberen te maken.

Behoefte aan contact Om niet in verdriet te blijven steken, richt je je meer op de toekomst. Je probeert actiever te worden, onderneemt nieuwe stappen, zoekt contact met lotgenoten. Voor de een is dit gemakkelijker dan voor de ander. Vaak dient dan ook de behoefte aan een affectie en samenzijn zich aan. Maar hoe met dat gevoel om te gaan?


 

Voordelen van online daten!

Stel je eens voor: je spreekt iemand aan, want diegene lijkt helemaal jouw type. Tijdens de eerste date komen jullie er al snel achter dat er bijna geen gedeelde interesses zijn en het afspraakje loopt met een sisser af. Met online dating ben je dit probleem voor: via de profielen is het gemakkelijk om gelijkgestemden te vinden. Geen geld meer weggooien aan iedere week een nieuwe eerste date, maar elkaar eerst online leren kennen om te bepalen of de klik groot genoeg is om af te spreken. Sommige mensen spreken anderen niet zo gemakkelijk aan. Ook voor hen is een datingwebsite ideaal: online kan je makkelijker en ongedwongen met iemand praten. Bevalt je gesprekspartner toch niet? Dan is het contact zo verbroken. .

© 2012 – 2016 Datezoeken.net